Ons werk


Deze woning in Rolde had maar liefst 10 kozijnen die toe waren aan een nieuw ‘jasje’. Na 22 jaar is dat ook geen schande. We hebben de oude folie verwijderd en de kozijnen voorzien van nieuwe folie.

De kunststof kozijnen zijn in 2001 gemonteerd, nu 22 jaar later, zijn ze echt toe aan een beetje liefde . We hebben de oude folie verwijderd waar nodig, geschuurd en ontvet om vervolgens de kozijnen en draaidelen te voorzien van nieuwe folie met houtnerf structuur.


Dit kozijn had een aantal beschadigingen, super vervelend, vooral omdat het nog zo goed als nieuw was.Wij hebben dit kozijn voorzien van nieuwe folie. Op deze manier zie je er niks meer van.

Onze folies zijn folies die gebruikt worden door fabrikanten, dit betekend dat we uw kozijnen weer in originele staat kunnen afleveren.

Deze deur was beschadigd. Gelukkig hebben wij dé folie om dit probleem te herstellen. De orginele kleur, folie van de fabrikant mét houtnerf in de zelfde structuur als voor de beschadigingen.

Deze kunsstof deur was door de zon en regen niet meer wat het moest zijn. Gelukkig hebben wij dit kunnen oplossen. We hebben de losse delen verwijderd en vervangen met exterieur folie inclusief houtnerf.


Soms is uitleg niet nodig. Soms is het gewoon beter om aan de slag te gaan… oude folie er af en nieuwe er op! Deze kozijnen zijn weer zo goed als nieuw!

In Hoogeveen hebben we deze schuifpui van kunststof mogen repareren. We hebben het kozijn schoon gemaakt en ontvet en daarna beplakt met een exterieur folie met houtnerf in de zelfde kleur.

Dit kozijn is weer zo goed als nieuw!


De kleur van dit houten kozijn pastte niet meer bij de stijl van deze nieuwe badkamer. Aan ons de schone taak om het kozijn zijdeglans zwart te maken. Wat een prachtig resultaat!

De dorpel van deze kunststof deur was beschadigd, de rest van de deur was nog wel netjes. Uiteraard is het niet nodig om de gehelmde te vervangen. Wij verwijderen de losse delen en vervangen de folie. Omdat wij (bijna) altijd de juiste kleuren in ons assortiment hebben kunnen wij de beschadigde delen repareren zodat het lijkt als of uw deur (of kozijn) weer als nieuw is.